Werkwijze

Bij ons staat persoonlijk en nauwkeurig advies centraal, zowel op onze fysieke locatie bij onze eigen kwekerij, als digitaal.

Elke leiboom in ons uitgebreide assortiment heeft unieke eigenschappen. Zo zijn er bladverliezende varianten, bomen die tijdens de winter hun dorre bladeren vasthouden, leibomen met een spectaculaire verkleuring van de bladeren in het najaar en soorten die u verrassen met een schitterende bloesem in het voorjaar. Sommige van onze bomen behouden zelfs het hele jaar door hun groene blad. Gezien deze diversiteit, is het essentieel om u een op maat gemaakt advies te bieden.

Nu vraagt u zich wellicht af: hoe kan ik snel en effectief dit gepersonaliseerde advies ontvangen? Vul ons contactformulier in en na het ontvangen van uw bericht zullen we zonder dralen aan de slag gaan om de perfecte leiboom voor uw tuin te vinden. Als we eenmaal de ideale boom hebben gevonden, geven we u een gedetailleerd beeld van hoe deze boom gedurende het jaar verandert.

Daarnaast nodigen we u van harte uit voor een bezoek aan onze kwekerij in Noord Brabant. Tijdens dit bezoek krijgt u de mogelijkheid om onze leibomen van dichtbij te bekijken, aan te raken en zelfs te ruiken. Op deze manier krijgt u een volledig beeld en bent u verzekerd van het maken van de juiste keuze voor uw tuin!

Als u kiest voor een leiboom, maakt u een waardevolle investering in uw tuin.

Logischerwijs verwacht u dan ook niets minder dan de allerhoogste kwaliteit en een service die u op uw wenken bedient. Wij vinden dat volkomen terecht en zien dat als onze standaard. Wij kunnen binnen een termijn van slechts twee weken al bij u zijn om uw gloednieuwe bomen te planten, zo snel is onze service.

Maar snelheid betekent bij ons niet dat we inleveren op kwaliteit. Integendeel, wij zijn zo zeker van de excellente kwaliteit van onze leibomen dat we er zonder aarzeling onze reputatie op het spel zetten. Ondanks onze overtuiging dat u met onze bomen een perfecte keuze maakt, begrijpen we dat u zekerheid wilt hebben dat uw leiboom jarenlang blijft floreren. Daarvoor bieden wij onze befaamde aangroeigarantie aan.

Met een kleine extra bijdrage kunt u zich verzekeren van deze garantie. Mocht uw boom onverhoopt problemen vertonen, dan kunt u op ons rekenen. Wij zullen dan direct alle nodige stappen ondernemen om het probleem op te lossen, en dat zo snel en efficiënt mogelijk. Met onze aangroeigarantie bent u altijd verzekerd van een weelderig groene leiboom in uw tuin, wat er ook gebeurt. Zo kunt u zorgeloos genieten van een prachtig resultaat en een weelderige toevoeging aan uw tuin!